Officers World meeting bij Porsche; inspiratie en netwerken tussen snelle bolides

Officers World meeting bij Porsche; inspiratie en netwerken tussen snelle bolides

Gisteren kwamen de leden van Officers World samen voor hun eerste meeting na de zomer in het indrukwekkende Porsche Centrum Brabant in het lommerrijke Oisterwijk. Bij deze nieuwste bestemming voor de echte Porsche liefhebbers in Nederland konden de leden kennis maken met de nieuwste bolides van dit iconische merk. Maar bovenal was er een boeiend programma.

Experts uit de branche praatten de leden bij over de laatste ontwikkelingen. Zo ging voorzitter Peter Damman in op het belang van prijs in deze en andere branches, vertelde Erwin Snoeker over de achtergrond van de recente overname van Adveo Benelux door PBS International. Het nieuwe lid Dirk van den Hoeck van Sylvamo gaf een interessante presentatie over zijn organisatie en de ontwikkelingen in de papierbranche. Joost Heessels praatte de leden bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op basis van het nieuws in de sector. Eigenaar van de Porsche vestigingen in Oisterwijk en Maastricht vertelde over ondernemen in de autobranche met een premium brand.

Daarnaast was er een interessante sessie, waarbij werd ingezoomd op Artifcial Intelligence en trends en ontwikkelingen in onze sector. Wybren Bosma van Meta Skills had hiervoor de nodige voorbeelden uit de branche meegenomen, zo maakte hij in een handomdraai een podcast over kantoornet, een videodemo van een product van Epson en zette een geautomatiseerde fictieve chat op met de klantenservice van Fellowes. Duidelijk was dat er in de nabije toekomst veel zaken dankzij AI geautomatiseerd kunnen worden. Na afloop was er een gezellig diner bij het befaamde restaurant Speijck nabij de Oisterwijkse vennen.

De volgende bijeenkomst is een gezamenlijke bijeenkomst met de Belgische brancheorganisatie BOSTA, deze is op 14 november.