VISIE

Visie

Business supplies voor werken op kantoor of op de thuiswerkplek en overige producten en diensten die het werken op kantoor faciliteren zijn er in vele vormen en maten. Praktisch iedereen komt hier dagelijks mee in aanraking, als gebruiker thuis of op het werk. Het zijn producten en diensten die nuttig of noodzakelijk zijn en die je als gebruiker snel en eenvoudig beschikbaar wil hebben als de behoefte ontstaat.

Naast de veranderingen binnen de kanalen waar deze producten en diensten te verkrijgen zijn, zien we in toenemende mate dat trends en ontwikkelingen als “Online”, “MVO”, “Duurzaamheid” en “Thuiswerken” die de aankoopbeslissing van de inkoper en de eindgebruiker beïnvloeden. Dit zorgt ook voor verschuivingen binnen de distributiekanalen.

Deze en andere ontwikkelingen zijn, vanuit een breed perspectief, onderwerp van gesprek binnen Officers World, waarbij leden uit verschillende lagen van de keten (van fabrikant tot wederverkoper) behoefte hebben aan het opdoen en uitwisselen van relevante kennis. Hierdoor worden inzichten aangescherpt en vanuit het collectief een meerwaarde aan het individuele lid geboden.