Algemene ledenvergadering Office World

Algemene ledenvergadering Office World

Op donderdag 27 juni jl. vond de algemene ledenvergadering van Office World plaats. Als locatie was gekozen voor het Louwman Museum te Den Haag, bekend om ‘s-werelds oudste privé ollectie automobielen.

De vergadering werd, al dan niet door de gekozen locatie, goed bezocht. Naast de zakelijke verantwoording (verslag, financiële verantwoording etc.) was er ook tijd om de nieuwtjes in de branche te bespreken. Heet van de naald de overname van Jalema BV door T3L. Joan Westendorff deed verslag uit de eerste hand en mocht daarvoor applaus van de aanwezigen ontvangen.

Na afloop van de vergadering werden de aanwezigen, waaronder ook genodigden in twee groepen verdeeld. Groep 1 begon aan de rondleiding door het museum. Een uur is duidelijk te kort. De gids was zeer goed op de hoogte van de geschiedenis van diverse automobielen, maar had moeite om het binnen het uur af te ronden.

Deelnemers van groep 2 mochten plaatsnemen in een race-simulator en zich op het circuit van Monza meten met coureurs als Hamilton en Verstappen. Beste tijd van 3 rondes. Dat viel niet mee.

Nadat de groepen gewisseld hadden van activiteit was er tijd voor de borrel, een hapje, een praatje en natuurlijk de prijsuitreiking.

Al bij al een geslaagde happening, zo is gebleken uit de reacties na afloop.