December event van Officers World met Leontien van Moorsel druk bezocht

December event van Officers World met Leontien van Moorsel druk bezocht

Op 12 december vond weer de traditionele eindejaarsbijeenkomst van Officers World plaats. Net zoals vorig jaar vond werd de bijeenkomst gehouden in het fraaie kasteel Maurick in Vught. Dit jaar kwamen er een record aantal branchegenoten naar Brabant zodat de zaal meer dan goed gevuld was. Voorzitter Peter Damman opende de middag met een korte presentatie en een update over Officers World. Hij kon vertellen dat het zeer goed gaat met de branchevereniging en dat de bijeenkomsten steeds drukker worden bezocht. Tevens mocht hij een aantal nieuwe gasten verwelkomen die volgend jaar zich ook willen aansluiten. Het internationale element kwam vanuit België met de aanwezigheid van collega branchevereniging Bosta.

Het programma werd geopend door Jan de Meester van tesa die in een indrukwekkende presentatie liet zien wat zijn bedrijf allemaal in haar mars heeft. Naast product innovatie heeft tesa vooral grote stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

Als hoofdgast was viervoudig Olympisch kampioene wielrennen Leontien van Moorsel aanwezig. Zij hield een boeiende presentatie. De veelzijdige Leontien wist de zaal te inspireren en te ontroeren met haar verhalen en videobeelden. Van Moorsel heeft vrijwel alles gewonnen wat er op wielrengebied te winnen valt. Na afloop van haar presentatie kregen alle gasten een gesigneerd boek van Leontien en de gelegenheid om haar nog even te spreken.

De middag werd vervolgd door een presentatie van training en coaching bureau Door. In een interactieve sessie werd ingegaan op de manieren waarop je medewerkers goed kunt motiveren en begeleiden. Tijdens het captains dinner werden later op de avond nog twee branchegenoten in het zonnetje gezet. Erwin Snoeker kreeg de kantoorheld 2023 Award en brancheveteraan Frank Demarteau van Djois (voorheen Jalema) zijn persoonlijke cover van KBM vanwege het feit dat de sympathieke Limburger volgend jaar met pensioen zal gaan.

Ook in 2024 zullen er door Officers World weer meerder bijeenkomsten worden georganiseerd. Een van de speerpunten zal dan zijn de young professionals club. Doel is om hiermee de jongere professional uit de branche, met een leeftijd onder 35 jaar, aan de club te binden middels een eigen bijeenkomstenprogramma.