Koninklijke onderscheiding voor Officers World lid Kees Broekman van Maul

Koninklijke onderscheiding voor Officers World lid Kees Broekman van Maul

Kees Broekman, hoofd internationale key-accounts Noord-West Europa bij Maul en trouw lid van Officers World, werd afgelopen vrijdag verrast door locoburgemeester Pascal Cobussen van Beuningen met een koninklijke onderscheiding. Hij kreeg van de burgemeester de oorkonde en speld als Lid in de Orde van Oranje-Nassau, onder meer vanwege zijn verdiensten als vrijwilliger voor ‘zijn’ voetbalclub Beuningse Boys. Voor deze club is hij al heel lang actief, waarvan momenteel onder meer als voorzitter.

Kees Broekman werd verrast tijdens een vrijwilligersavond op de voetbalclub. Hij is trots op de bijzondere onderscheiding. “Als je met liefde en betrokkenheid je hobby uitvoert sta je niet stil bij de tijd van het moment en ook niet hoe lang je hier al mee bezig bent. Pas als je geconfronteerd wordt met die tijd en wat je allemaal gedaan en/of ervoor gelaten hebt, besef je de waarde, historie en de impact ervan voor je vereniging en je directe naasten”, zo vertelt hij.

Kees tot slot: “Dit momentum was voor mij vrijdag 12 mei toen ik tijdens een feestelijke bijeenkomst bij mijn vereniging Beuningse Boys verrast werd met de komst van locoburgemeester Pascal Cobussen die het woord nam. Samenvattend: voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk in verschillende functies, van KNVB-scheidsrechter, bestuurslid, trainer, Sinterklaas tot voorzitter, altijd motiverend voor derden.
Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, ik ben trots op deze beloning en dankbaar naar iedereen die zich hiervoor heeft ingespannen om dit gerealiseerd te krijgen.
Het is een moment in je leven waarop je terugkijkt naar datgene wat je al die jaren onbewust allemaal hebt gedaan (en bereikt) maar je ook realiseert welke ‘offers jezelf en je naasten hebben gebracht en daarvoor wil ik hen dan ook bedanken.
Zolang ‘de lusten geen lasten worden’ zal ik, maar ik denk ook elke andere vrijwilliger waar dan ook, zich met liefde en betrokkenheid blijven inzetten voor zijn vereniging, stichting of cluppie. Alle familie, vrienden, vrijwilligers en betrokkenen aan deze waardering en avond: BEDANKT, ik ben er trots op.”