Office World netwerkborrel / uitreiking Office World Business Award

Office World netwerkborrel / uitreiking Office World Business Award

Op donderdag 22 november jl. waren bestuur en leden van Office World uitgenodigd voor een rondleiding in de fabrieken van Jalema BV te Reuver.Zo’n 28 mensen in totaal verzamelden zich in een van de gebouwen van Jalema en mochten zich voorafgaand aan de rondleiding tegoed doen aan de traditionele Limburgse vlaai.
Vervolgens werd de groep opgesplitst om daarna de fabriekshallen in te gaan. Grote machines die van rollen papier en karton kant en klare dossiers maakten. Matrijzen voor de fabricage van plastic artikelen als de beroemde Jalema-clip en kunststof aflegbakjes. Een rondgang door het zwaar beveiligde bedrijf dat papieren dossiers met enorme precisie en snelheid digitaliseert.
Na afloop van deze boeiende rondleiding kregen de deelnemers de gelegenheid om zich 3-dimensionaal te laten fotograferen met de mogelijkheid om 3d-exemplaar op schaal van zichzelf te laten fabriceren.
Tijdens de gezellige borrel werd de winnaar van de Office World Business Award bekend gemaakt. Deze eer kwam, na de bezielende woorden van Joan Westendorff en Frank Demarteau toe aan Loek van Rhee.
Met een warm buffet en een drankje werd deze interessante namiddag afgesloten. Uiteraard heeft het bestuur de directie van Jalema bedankt voor deze geweldige ontvangst.