Officers World trapt hete sportzomer af met Sport & Business Experts

Officers World trapt hete sportzomer af met Sport & Business Experts

Olympische Spelen, EK Voetbal, Tour de France…het belooft weer een hete sportzomer te worden en hoe kun je die beter aftrappen met een prestatiegerichte bijeenkomst vol sport & business experts. Dat is precies wat de leden van Officers World te wachten staat op woensdag 12 juni in het Willem II stadion in Tilburg. Naast presentaties van sportmarketeers Chris Woert (CWO Consultancy & Marketing), Joost Ringeling en Mike van der Steen van TIG Sport, de bekende organisator van sportevents, praat Joost Slagt van Circana ons bij over het effect op verkopen/omzet tijdens verschillende sport events in de winkels richting de consument. Uiteraard is er een rondleiding door het stadion van de kersverse promovendus en is er aansluitend borrel en diner.

14.30 Ontvangst
15.00: Opening Peter Damman (voorzitter Officers World)
15.05 Chris Woerts (zakenman maar vooral de professional voor sportmarketing en o.a. bar gast van VI en eigenaar van CWO Consultancy & Marketing)
16.15: Joost Ringeling en Mike van der Steen (TIG Sport, gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen, onder meer golf/shorttrack en de Formule 1 Zandvoort)
17.00: Joost Slagt (Circana; wat is het effect op verkopen/omzet tijdens verschillende sport events in de winkels richting de consument
17.30: Rondleiding en aansluittend borrel en hapje eten tot circa 21.00 uur diner

Aanmelden voor leden via mail;  maar vol = vol => wees er snel bij